Motorrijbewijspoint Rijswijk  motorrijbewijs binnen 1 week

Motorrijbewijs binnen 1 week!

Als enige motorrijschool in Rijswijk verzorgt Motorrijbewijspoint Rijswijk een unieke verkorte motorrijopleiding waarbij je binnen 1 week jouw motorrijbewijs kunt behalen. Vanwege de compactheid en de goede werkwijze van deze vorm van spoedmotorrijlessen krijg je alle onderdelen van het motorrijden snel onder de knie, heb je minder motorrijlessen nodig en ben je optimaal voorbereid voor je rijexamens AVB en AVD om de eerste keer te kunnen slagen voor jouw motorrijbewijs.

Je kunt deze unieke versnelde motor rijopleiding volgen in de vorm van een motor rijleskamp in 1 week of in 2 keer enkele dagen intensief motorrijles.

Werkwijze motor rijbewijskamp

Of je nu woonachtig bent in de regio's Delft, Den Haag, Nootdorp of Rijswijk, het rijbewijskamp voor het motorrijbewijs is voor iedereen die 18 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat of rijbewijs B voordat deze aan de cursusdagen gaat beginnen. Deze perfecte motorrijopleiding is de ideale en snelste wijze om met spoed jouw motorrijbewijs te halen!

De spoedopleiding voor het motor rijleskamp bestaat uit drie gedeelten:

Motorrijbewijspoint Rijswijk spoed motorrijleskamp

De rijtest

Om in te schatten binnen hoeveel lesdagen je de motor rijopleiding kunt volgen wordt er gestart met een rijtest voor deze spoedopleiding voor de motor. De kosten van deze 100 minuten durende rijtest bedragen € 85,00 en is vrijblijvend. Er wordt gekeken hoe je feeling is voor het motor rijden, wat je rijtechnisch al reeds beheerst, hoeveel motor rijlessen je nodig hebt, binnen hoeveel lesdagen je het motor rijbewijs kunt halen en wat de kosten gaan bedragen. Op deze manier word de motor rijopleiding persoonlijk op je afgestemd.

De opleidingsdagen

Zodra je examens AVB en AVD, hetzij telefonisch of na de rijtest, bij het CBR vastgesteld zijn, worden de opleidingsdagen zodanig gepland dat na de benodigde rijlessen telkens het praktijkexamen aansluit op de rijopleiding.

De prijzen van dit motor rijleskamp bij Motorrijbewijspoint Rijswijk zijn er vanaf € 945,00 inclusief de praktijkexamens AVB en AVD. Naar wens kan je een examengarantie bijkopen voor slechts € 100,00 Indien je start met 2 personen ontvang je nog een extra korting!

Bekijk de volledige prijslijst.

Het CBR praktijk examen

Voor het laatste gedeelte van je motor rijopleiding, de beide praktijkexamens AVB en AVD, geeft Motorrijbewijspoint Rijswijk je de zekerheid dat je goed bent voorbereid om in één keer te kunnen slagen voor jouw motorrijbewijs. Dat bewijst onze ruim 25 jarige ervaring en ons hoge slagingspercentage.

Mocht je onverhoopt na de opleiding toch een negatief resultaat hebben behaald en je hebt gekozen voor een opleiding met een examengarantie naar keuze, dan gaat direct deze examengarantie van kracht. Deze zorgt dat je zo snel mogelijk opnieuw op kunt gaan voor je herexamen.

Meld je nu aan voor de vrijblijvende rijtest!